Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Zrzesza najlepszą selekcję najbardziej autorskich restauracji. Odbywa się w 100% w duchu #RespectFood i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Restaurant Week to niepowtarzalna okazja na poznanie najlepszych restauracji w ich festiwalowym, popisowym wydaniu, a to wszystko w znakomitej cenie 59 zł za osobę!
Restaurant Week rozpoczął się dziś i potrwa do 26 września. W Bielsku-Białej można skosztować pyszności przygotowanych między innymi przez Stek i Wino, a do wyboru są dwa menu.
STEK I WINO (zarezerwuj TUTAJ)
Menu A
- Przystawka:
Carpaccio z buraka w towarzystwie koziego sera i prażonych ziaren słonecznika
- Danie główne:
- Deser:
Menu B
- Przystawka:
- Danie główne:
- Deser:
Co za grafoman to napisał? Niby chodzi o reklamę “festiwalu” kulinarnego który się odbywa w całej Polsce ale tak naprawdę w jednej restauracji ?! Nie prościej jest napisać restauracja ta i ta ma takie i takie menu przygotowane w takiej i takiej cenie a nie to całe pitolenie a najbardziej mi się podoba ten bełkot “w poszanowaniu” zatem z tego szacunku zapewne robią recykling czego klient nie zjadł następny dostanie – my proszę państwa niczego nie wyrzucamy.
Może powalić z nóg z głodu z niespełnienia jeśli się nie ma pieniędzy ponad i nie o 59 zł chodzi. Chciałabym zjeść ja nieinteligentna to co się zmarnuje.
Przecież w Olszówce dobrze karmią.
Odpowiadałam już heheszek, że karmią tak iż robi się często obstrukcja, trzeba urozmaicenia jadła np. trzeba spożyć czopek w postaci świecy wołowej w bielskiej restauracji co to powala z nóg bo drogo dla Olszówki.
59 zł dla mnie, 59 dla opiekunki i już się robo drogo a pasowałoby żeby zjadł jeszcze kierowca służbówki. Dobrze, że w Olszówce nie jestem z dziećmi – jeśli tak chcesz heheszek.
Przystawiłabym się też, heheszek, do carpaccio z buraka (wskazane dla wszelkich buraków) w towarzystwie koziego sera (wskazane dla wszelkich towarzyszy) i prażonych ziaren słonecznika (wskazane dla tych co lubią zażywać ultrafioletu). Dla heheszka polecam farfalle z dynią, tam jest cynk jakże potrzebny w “odpowiedz” w kierunku Olszówki.