Wydarzenia Bielsko-Biała

Już dziś emisja odcinka Kuchennych Rewolucji z Bielska-Białej. Właściciele nie mieli bladego pojęcia o gastronomii | ZDJĘCIA

Dziś emisja odcinka Kuchennych Rewolucji z Bielska-Białej. Magda Gessler gościła w Bistro 43 300. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego Bielska, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert, z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem w tym, że żadne z nich nie ma o gastronomii bladego pojęcia.

– Codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia, dawno się skończyły. Co więcej, młodzi właściciele spędzając w restauracji całe dnie, zaniedbują życie rodzinne. Mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców. Ciężka i czasochłonna praca zamiast przynosić zyski, przynosi powiększające się zadłużenie i frustracje. Nie radząc sobie z problemami, Robert zaczął sięgać po alkohol. Na szczęście w porę znalazł pomoc i dziś nie tylko jest trzeźwy, ale jako terapeuta uzależnień, pomaga innym – czytamy w reklamie odcinka.

Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro, właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska!

Emisja odcinka już dziś o godz. 21:35 w TVN!

google_news
13 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
1 rok temu

Dobry lokal nie potrzebuje baby mopa jadłem w kilku dobrych knajpkach na trasie smaczne tanie i ludzi non stop .

trzeba oglądać odcinek
trzeba oglądać odcinek
1 rok temu

Z dnia na dzień, po wizycie pani Gessler właściciele będą mieli pojęcie i klienci zwalą tłumnie? Jaką kasą zasili pani Gessler właścicieli?

Hermenegilda
Hermenegilda
1 rok temu

O co osiołku ci chodzi?Do tego znowu te błędy.

Tadeusz
Tadeusz
1 rok temu

Możesz połączyć przyjemne z pożytecznym, zwalając się indywidualnie, acz incognito. Zobaczysz czy właściciele mają pojęcie, a i przy okazji podpytać sprytnie o kasę.

Hermenegilda
Hermenegilda
1 rok temu
Reply to  Tadeusz

Ten osioł to już nie wie jakie bzdety ma wymyśleć.

oczywiście
oczywiście
1 rok temu
Reply to  Hermenegilda

Trochę odstajesz jak gdyby – podszywacz, a może mi się tylko wydaje, że sterczy.

oczywiście
oczywiście
1 rok temu
Reply to  Tadeusz

dobrze Tadeusz, zwalę się i z nóg, ale najpierw muszę się zagłodzić porządnie. Jest inny sposób – nawalić się dobrze przy tym zwaleniu. Masz łeb do podsuwania pomysłów. Może jeszcze wiesz który to odcinek abym się powołał na wstępie używając jak biletu?

tego się nie podejmuję
tego się nie podejmuję
1 rok temu
Reply to  Tadeusz

Zobaczenie czy właściciele mają pojęcie nie załatwi sprawę, tu trzeba dostrzec blade a to nie jest takie proste.

Tadeusz
Tadeusz
1 rok temu

Uważaj, żeby ci jakieś blade nie weszło między żebra, co jest dosyć proste.

nieciekawie
nieciekawie
1 rok temu
Reply to  Tadeusz

o, i tu wreszcie doczekałem się groźby nie kijem. Na szczęście jedno żebro mam mniej.

Hermenegilda
Hermenegilda
1 rok temu
Reply to  nieciekawie

Coś dużo dzisiaj pierdzisz.

Tadeusz
Tadeusz
1 rok temu
Reply to  nieciekawie

To nie groźba jeno przestroga. Nie wiem jak ty, ale restauratorzy pewnie posiadają wiedzę, że za najbliższym winklem kat miejski czynił swoją powinność. Inaczej mówiąc, tam, gdzie gołodupce i psy doopami szczekają oraz największym marketem kiosk zakładowy PSS za ścianą sukces murowany. A i odnośnie żebra, jedno mniej w porównaniu z innymi deficytami to jakby jedno więcej.

o to chodziło
o to chodziło
1 rok temu
Reply to  Tadeusz

Te deficyty są najważniejsze w wypowiedzi i o to chodził. Nawet Hermenegilda podszywacz zatwierdził, brawo.