Już w tym tygodniu MONO Pâtisserie & Bistro w samym sercu Bielska-Białej, gdzie na wszystkich czekają autorskie desery, wyjątkowe śniadania i lunche, najlepsze koktajle, kawa i herbata, obchodzić będzie święto Beaujolais nouveau.
17, 18 i 19 listopada (czwartek, piątek i sobota) o godzinie 18.00 MONO Pâtisserie & Bistro zaprasza na specjalnie przygotowane menu przez szefa kuchni – Michała Międzybrodzkiego. Dodatkowo czas umili muzyka na żywo.
Na wszystkich gości czekać będzie czteroczęściowa kolacja w cenie 159 złotych. Do wyboru menu w wersji klasycznej i wegetariańskiej.
- Croissant / mus z foie gras / figa / francuskie konfitury
- Francuska zupa cebulowa / grzanka / gruyère
- Wołowina po burgundzku / purée ziemniaczane
- Crème brûlée / brusznica / rozmaryn / wanilia Bourbon
Należy zadbać o wcześniejszą rezerwację miejsc.
MONO Pâtisserie & Bistro
ul. Barlickiego 13
Bielsko-Biała
tel. 664 060 065
KONKURS
Dla naszych Czytelników mamy jedno zaproszenie dla dwóch osób na wyjątkową kolację w piątek 18.00. Aby wygrać, trzeba odpowiedzieć na pytanie: jak nazywa się pieczywo z ciasta francuskiego w kształcie rogalika, tradycyjnie przygotowywane bez nadzienia?
Dodatkowo należy napisać w dwóch zdaniach, z kim i dlaczego wybierzesz się na kolację do MONO Pâtisserie & Bistro.
Odpowiedzi należy przesłać do jutra do 12.00 na adres: [email protected] wraz z imieniem i nazwiskiem oraz numerem kontaktowym. W temacie maila prosimy wpisać „MONO”.
Rozwiązanie konkursu 16 listopada około 14.00.
WYGRANA – Ilona Polok